1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bunlar pazarcı değil işgalci! İZLE
Bunlar pazarcı değil işgalci! İZLE

Bunlar pazarcı değil işgalci! İZLE

Rize'de pazaryerleri yıkıldığı gerekçesiyle protestolar yapan grupla ilgili Belediye Başkanı Halil Bakırcı net konuştu: "Bunlar pazarcı değil, işgalcidirler!"

A+A-

Çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyareti sırasında, dolgu sahasında yıllardır vatandaşlara hizmet veren Pazar esnafına, yeni yer konusunda söz verdiği yönünde yazılı basında çıkan haberlere Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı açıklık getirdi. Başbakan'ın Pazar esnafı ile ilgili herhangi bir talimat vermediğini kaydeden Başkan Bakırcı, bunlar pazarcı değil işgalcidir dedi.Rize Belediye Başkanı olarak vatandaşa dolgu alanı olarak tabir edilen yeri düzelteceğini söz verdiğini ve %90 oranında çalışmaların tamamlandığını aktaran Başkan Bakırcı, AB kriterleri doğrultusunda hareket ettiklerini bundan dolayı semt pazarlarının ihtiyaç olmadığını düşündüklerini belirtti.



 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum