1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Burak Yılmaz'a nazar mı değdi?
Burak Yılmaz'a nazar mı değdi?

Burak Yılmaz'a nazar mı değdi?

Gol yollarında sessizliğe bürünen, golcü oyuncu 4 lig, 2 Şampiyonlar Ligi olmak üzere 6 resmi maçta gol atma başarısı gösteremedi.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de attığı 13 golle, gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alan Burak Yılmaz'a nazar değdi. Gol yollarında sessizliğe bürünen, golcü oyuncu 4 lig, 2 Şampiyonlar Ligi olmak üzere 6 resmi maçta gol atma başarısı gösteremedi.
Trabzonspor formasıyla sezona iyi bir başlangıç yapan ve 15. hafta sonunda 13 gol atarak gol krallığında ilk sırada yer alan Burak Yılmaz'a gol yollarında nazar değdi. Adeta gol oruca giren oyuncu 6 resmi maçta rakip kaleleri boş geçti.
En son ligin 10. haftasındaki Kayserispor maçında 2 gol atan bordo-mavili oyuncu, bu maçtan sonra lig ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere forma giydiği 6 maçta gol atamadı. Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Sivasspor ve Galatasaray maçları olmak üzere son 4 maçında gol bulamayan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde İnter ve Lille maçlarını da boş geçti.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA YOK
Galatasaray maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı durama düşen Burak Yılmaz, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Golcü oyuncu ligin 16. haftasında deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçında teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız