1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Büyük Final Perşembe Günü
Büyük Final Perşembe Günü

Büyük Final Perşembe Günü

Pazar Kaymakamlığı'nca düzenlenen Köyler arası Futbol Turnuvasının hava muhalefeti nedeniyle ertelenen final maçı Perşembe günü oynanacak.

A+A-

Naci GÜVEN - Büyük finale saatler kala heyecan dorukta. Bu yıl ilk kez tertiplenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Pazar 1. Spor şenliği kapsamında düzenlenen köyler arası futbol turnuvasında heyecanlı bekleyiş devam ediyor.
Geçtiğimiz Cuma günü saat 17.30’da finale kalan iki takım Sessizdere ile Subaşı Köyleri arasında oynanması gereken müsabaka, sağanak yağış nedeniyle Perşembe gününe ertelenmişti.

Turnuvanın 2 renkli takımı arasında oynanacak final müsabakasına değişik kentlerden de taraftarların geleceği öğrenildi. Her iki köyün de finale kadar ortaya koydukları performans dikkat çekerken bu müsabakanın da finale yakışır bir heyecana sahne olması bekleniyor.

Müsabakayı kazanıp turnuvanın şampiyonluğunu elde edecek olan takım Pazar kaymakamlığı tarafından 10 bin YTL ile ödüllendirilecek. Aynı şekilde 2. gelen takıma da 7 bin 500 YTL ödül verilecek.
Perşembe günü Pazarspor Suat Karabekir Stadı’nda oynanacak final müsabakası saat 17.30’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum