1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Büyükköy doğal gaza kavuşuyor
Büyükköy doğal gaza kavuşuyor

Büyükköy doğal gaza kavuşuyor

Başkan Hamza Saruhan “Büyükköy’ümüze müjdeler olsun doğal gazı beldemize getiriyoruz”

A+A-

AK Parti Büyükköy Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan yaptığı seçim çalışmalarında “Önümüzdeki günlerde etüt çalışmaları ile birlikte projesine başlayacağımız doğal gaz Büyükköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

saruhan2.jpg

Büyükköy Beldesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan “Ankara ziyaretlerimizde her zaman ilk gündemimiz olan ve 2023 yılında yürüttüğümüz yoğun görüşmeler sonucunda ön etüt çalışmalarını başlattığımız beldemizin doğal gaza kavuşması hususunda bugün itibariyle sözümüzü aldık hamdolsun. Önümüzdeki günlerde etüt çalışmaları ile birlikte projesine başlayacağımız doğalgaz Büyükköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun. Emeklerimizin karşılığını almamızda bize destek olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı'ya, İl Başkanımız Sayın Hikmet Ayar’a ve Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammet Avcı'ya beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

aruhan1.jpg

Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan’a ziyaretlerinde Belediye Meclis üye adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

saruhan3.jpg

saruhan4.jpg

saruhan5.jpg

saruhan6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız