1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Ç. Rizespor'da Riberio gerçeği
Ç. Rizespor'da Riberio gerçeği

Ç. Rizespor'da Riberio gerçeği

Rizespor'un altın ayak Brezilyalısı Riberio, bu sezon attığı kritik gollele takımının adeta kurtarıcısı oldu...

A+A-

Çaykur Rizespor'da Riberio fırtınası esiyor.
Son Giresun maçında da gol atarak ligdeki gol sayısını 9'a çıkartan ve takımın başarısında önemli rol oynayan Riberio, Rize'ye ve Rizespor'a tamamen adapte olduğunu açıkladı.

Geçen sezon süper ligde bu sezon da 1. ligde oynadıktan sonra Türkiye'deki futbol tarzına uyum sağladığını ve kendisini özgür hissettiğini vurgulayan Brezilyalı yıldız, “Takımın en golcü oyuncusu olmaktan dolayı çok mutluyum. Ancak asıl hayalım, lig sonun da Rizespor'un ilk iki takımdan biri olarak süper lige çıkması. Benim için en önemli şey budur” diye konuştu.

Diyadin Tarzımı Biliyor
Takımı için neden çök önemli olduğuna da açıklık getiren Riberio, şunları kaydetti: "Her maçta skorboarda katkı yapıyorum. Ya gol atıyorum ya da asist yapıyorum. Tabi attığım gollerde takım arkadaşlarımın da çok büyük katkısı var. Bir kere oynadığım bölgede çok rahat hissediyorum. Hocamız Metin Diyadin, tarzımı biliyor ve en iyi futbolumu ortaya koymam için güzel fırsatlar veriyor. Ayrıca idmanlarda yaptığım ekstra çalışmalar da benim için çok iyi oluyor. Rizespor formasını giymekten gurur duyuyorum”

Riberio, Karşıyaka maçını kazanacaklarını ve kendisinin de gol atacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum