1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ç.Hemşinli er toprağa verildi
Ç.Hemşinli er toprağa verildi

Ç.Hemşinli er toprağa verildi

Rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden er Hamdi Aydınoğlu'nun cenazesi, memleketi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde toprağa verildi.

A+A-

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Tandoğan Orduevi'nde vatani görevini yapan ve rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden ulaştırma er Hamdi Aydınoğlu'nun cenazesi, memleketi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde toprağa verildi.
Ankara'da önceki gün Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Aydınoğlu, fenalaştı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen, beyin ölümü gerçekleşen Aydınoğlu'nun organları, annesi Ayşe ve amcası Davut Aydınoğlu tarafından bağışlandı.
Operasyonla organları alındıktan sonra dün gece uçakla Trabzon'a gönderilen Aydınoğlu'nun cenazesi, buradan da ambulansla Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Topluca köyüne getirildi.
Ambulanstan alınan Aydınoğlu'nun cenazesi, askerler tarafından köy camisine kadar taşındı. Burada düzenlenen cenaze törenine Aydınoğlu'nun ailesinin yanı sıra Çamlıhemşin Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanı Yaşar Metin Kesimal, askerler ve vatandaşlar katıldı.
Aydınoğlu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında Aydınoğlu'nun annesi Ayşe Aydınoğlu ve kardeşleri sinir krizi geçirdi.
Ulaştırma er Aydınoğlu'nun, terhisine iki gün kaldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum