1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Ç.Rizespor'a lig öncesi takviyeler
Ç.Rizespor'a lig öncesi takviyeler

Ç.Rizespor'a lig öncesi takviyeler

Rizespor, yeni sezonun ilk transferlerini, gurbetçi oyuncu Turgay Gölbaşı'nı alarak yaptı. Senegalli forvet oyuncusu Mame de imza atan 2'nci isim oldu.

A+A-

Dilek ASLAN - Ç.Rizespor, gurbetçi oyuncu Turgay Gölbaşı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Almanya’nın Hessen Kassel takımında oynayan Turgay Gölbaşı orta sahada görev yapıyor. Ç.Rizespor’un futbolcu izleme komitesi üyesi eski futbolcu Hakan Tecimer’in izledikten sonra transferi için onay verdiği Turgay Gölbaşı önceki akşam İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçti. Ardından da Ç.Rizespor’ un İstanbul’daki tesislerine kendini yeşil mavili formaya bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Senegalli Mame Moussa Gueye de imzaladı
Çaykur Rizespor, geçen sezon ikinci yarısında denemek için Rize'ye getirilen Senegalli forvet oyuncusu Mame Moussa Gueye ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
 Kulüp Genel Kaptanı Yılmaz Zehiroğlu, yaptığı açıklamada, Gueye'nin sezonun ikinci yarısında denenmek için Rize'ye getirildiğini ve genç takım ile sezon sonuna kadar antrenmanlara çıktığını belirtti.
Gueye'nin gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu dile getiren Zehiroğlu, ''Genç takım hocamız Osman Nuri Şahin'in raporu doğrultusunda forvet mevkinde görev yapan 18 yaşındaki Gueye ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Uzun boyu, hava hakimiyeti olan etkili bir oyuncu. Genç olması bizim için büyük avantaj'' dedi.
Gueye'nin sezon başında takımın kampına katılacağını kaydeden Zehiroğlu, ''Kendisi ile ilgili son kararı tabii ki hocamız verecek. Eğer kampta hocamız tarafından beğenilmezse bu transferden tek taraflı vazgeçeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum