1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Çakar şike iddiasında çark etti!
Çakar şike iddiasında çark etti!

Çakar şike iddiasında çark etti!

Ahmet Çakar Kasımpaşaspor kalecisi murat Şahin hakkında 'şaibe' kokan iddialarla ortalığı karıştırmıştı. Çakar ve Şahin canlı yayında kapıştı.

A+A-

Kanaltürk ekranlarının sansasyonel futbol programı Son Kale ilginç bir canlı yayın polemiğine sahne oldu. Programın katılımcılarından eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar dün Telegol programında Kasımpaşaspor kalecisi Murat Şahin hakkındaki 'şaibe' kokan bir değerlendirme yapmıştı.

Gün boyu medyada çokça yer alan iddialar dün gece yine tartışıldı. Ama bu kez şaibe imalarına muhattap olan Murat Şahin de programa telefonla katıldığı için hayli gergin bir polemik yaşandı. Serhat Ulueren'in hazırlayıp sunduğu programda Şahin, canlı yayında Çakar'a sert tepki gösterdi. Çakar ise 'şaibe, şike var demedim, büyük hata var dedim' anlamına gelecek değerlendirmelerle çark etti.

Murat Şahin: Ben hatalı gol yediğimi biliyorum tabii. Ama orada siz de ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Bugün beni 50 kişi aramış, yüzlerce mail almışım. Ne hakkınız var buna.

Serhat Ulueren: Peki Murat şimdi VTR'yi izledin. Rahatsız olacak bir şey var mı sence?

Murat Şahin: Ben kim olduğumu ne yaptığımı biliyorum. Ama insanlarda böyle bir intiba bırakacak şeyler söylemişsiniz ki böyle tepkiler alıyorum.

Ahmet Çakar: Ben kim ne diyecek diye düşünemem ki. Bak kaçtır 'ne konuştuğunuza dikkat edin' diyorsun olmuyor. Genç bir arkadaşımız diye altan alıyoruz ama kaçtır 'dikkat edin' diyorsun. 'Siz kalecilik yaptınız mı?' diye de soruyorsun. Yarın öbür gün bir hakem kararıyla ilgili bir şey söylersen burada 4-5 saat seni konuşurum. Ben zaten şaibe var demedim. Ağır bir hata var, maçın sonucuna etki eden bir hata var sadece.

Serhat Ulueren: Anlaşılan Murat'ın çevresinden aldığı tepkiler de etkili olmuş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum