1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çakır, "Susiç başarılı olacak"
Çakır, "Susiç başarılı olacak"

Çakır, "Susiç başarılı olacak"

Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, prensipte anlaştıkları Saffet Susiç ile uyum sürecini çabuk atlatıp başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

A+A-

Sezon başında yaptıkları değişim sonucu bazı uyum sorunları yaşadıklarını belirten Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Çakır, "'Yaşanan sorunlar nedeni ile teknik direktör değişimine gitmek zorunda kaldık. Saffet Susiç, daha önce de Rize'de görev yapmış takımın genel yapısını tanıyan bir isim. Herkesin kabul gördüğü futbolcular tarafından da sevilen bir hoca. Saffet hocamızla uyum sürecini çabuk atlatıp başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.
Ligde yaptıkları 3 maçta puanla tanışamadıklarını ifade eden Çakır, ''Bunun için de çok daha fazla bekleyeceğimizi zannetmiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz'' diye konuştu.
Taraftarlardan takıma sahip çıkmasını isteyen Çakır, şöyle devam etti:
''İsimlere tek tek bakıldığında Türkiye liginde iyi bir ekibe sahibiz. Fakat bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Taraftarlarımız biraz daha sabırlı olsunlar. Futbolcularımıza maçlarda doksan dakika destek olsunlar. İnanıyorum ki, futbolcular sahada savaşan kimliklerini bu haftadan itibaren ortaya koyarak bu takımı layık olduğu yere taşıyacaktır.''
Bu arada, teknik direktör Saffet Susiç'in bu akşam İstanbul'da olacağı, yarın da Rize'ye gelerek takımın başında sahaya çıkacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum