1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Cale, Trabzon'a 4 yıllık imzayı attı
Cale, Trabzon'a 4 yıllık imzayı attı

Cale, Trabzon'a 4 yıllık imzayı attı

Trabzonspor, dış transferde Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Hrvoje Cale ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

ERSEN KÜÇÜK
Bordo-mavililerin yeni transferi Cale, imza töreninden önce Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu gezdi.

Cale, daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Muammer Saka ile birlikte katıldı ve kendisini 4 yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Saka, "Cale, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyiyordu. Çok genç bir oyuncu, henüz 23 yaşında. Trabzonspor'da da 3 numaralı formayı giyecek. İnşallah Trabzonspor'da Hırvatistan'daki başarılarının üzerine çıkacak" dedi.
Transferde genç isimleri kadroya kattıklarına dikkat çeken Saka, yapılan transferlerin 21-26 yaş arasında olduğunu ifade etti.

Bordo-mavililerle 4 yıllık sözleşme imzalayan Cale ise, Trabzonspor'da olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Trabzonspor'un ismi tanınmış bir takım olduğunu kaydeden Cale, "Çok iyi çalışıp Trabzonspor'u şampiyon yapmak ve Avrupa kupalarına taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cale, savunmanın solunda görev yaptığını ama hücuma dönük bir yapısının da olduğunu dile getirdi.

Trabzonspor'a gelmesinde daha önce Bordo-mavili formayı giyen Hırvat oyuncu Vugrinec'in de büyük payı olduğunu belirten Cale, "Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini duyunca ilk olarak Vugrinec'i aradım. O da bana Trabzonspor'un Türkiye'deki 4 büyük kulüpten biri olduğunu ve hiç düşünmeden imza atabileceğimi söyledi. Buraya gelmemde Vugrinec'in verdiği teminatın büyük rolü var" şeklinde konuştu.

Kendisiyle ilgili konuşmayı sevmediğini dile getiren Hrvoje Cale, yeteneklerimi sahada göstereceğini söyledi.

Cale imza töreninin ardından giydiği forma ile basın mensuplarına poz verdi.
Öte yandan Trabzonspor'un Fransa'nın Lille takımında forma giyen 33 yaşındaki Senegallı kaleci Tony Sylva'yla her konuda anlaştığı ve bu oyuncunun da yarın Trabzon'a gelerek imza atacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız