1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Cale imzalıyor, kale aday arıyor!
Cale imzalıyor, kale aday arıyor!

Cale imzalıyor, kale aday arıyor!

Trabzonspor'da transfer bereketi Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü. Care de yarın imza atacak. Yanal, kale ve orta sahaya iyi isim istedi. İşte detaylar

A+A-

HAKAN DEĞİRMENCİ
Süper Lig'de 2008-2009 sezonu öncesi ilk transfer dönemi yarın resmen başlıyor. Sezona bol takviyeli kadrosu ile girmeye hazırlanan Trabzonspor, yarın saat 12:00'de Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nden transfer ettiği Hrvoje Cale'ye imza töreni düzenleyecek.


SAVUNMAYA BİR CALE!
9 Haziran-1 Eylül tarihleri arasını kapsayan birinci transfer dönemine hızlı giren Trabzonspor anlaşma sağladığı 10 oyuncuya attırdığı prensip imzalarını yarından itibaren resmileştiriyor.
Savunmanın solu için alınan ve bugün Türkiye'ye gelen Hrvoje Cale'nin yarın bordo-mavili kulüple resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Transfer komitesinin 2007-2008 sezonu bitmeden çalışmalara başlayıp yurtiçi ve yurtdışında tez elden 10 oyuncu transferini gerçekleştirmesinin ardından “Transferlerimizin yüzde 97'sini tamamladık” diyen Başkan Sadri Şener'in takviyelerle ilgili olarak Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yaptığı, Yanal'ın bu görüşmede memnuniyetini dile getirerek başkana teşekkür ettiği belirtildi.

SHOVKOVSKY HAZIR
Bordo mavili yönetimin son derece tutarlı, özverili ve başarılı bir transfer organizasyonu yürüttüğünü söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yine de kamplar başlamadan kaleye, stopere ve orta sahaya takviye gerektiğini söyledi.
Yanal'ın özellikle deneyimli bir kaleci ve oyun kurucu konusunda ısrarlı olduğu belirtildi.
Transfer komitesinin ise Yanal'a, kaleci için olumlu sinyal verdiği, diğer mevkiler için yönetimin Gerede kampını beklemekten yana olduğu vurgulandı.
Kale için tek aday konunumda olan ve adı geçen hafta gündeme sokulan Dinamo Kiev'li Shovkovsky'nin Trabzon'a gelmeye hazır olduğu bilgisi ise Yanal'ı çok sevindirdi.

61 NUMARA KİMİN?
Ukrayna kulübüyle temaslarını sürdürmesine rağmen piyasayı yükseltmemek adına çok aceleci ve istekli görünmemeye çalışan kurmayların deneyimli file bekçisini İstanbul'a çağırmasının an meselesi olduğu belirtiliyor.
Başkan Sadri Şener'in 61 numaralı formaya aday oyuncu arayışı çerçevesinde ismi gündeme gelen Mehmet Yılmaz'ın şimdilik gündemden kaldırıldığı, Süper Lig'de göze batan Trabzonlu oyunculardan Özer, Abdurrahman ve Engin gibi isimlerle bağlantıların sürdüğü vurgulandı.
Özellikle Musa Büyük'ün Kocaeli ile anlaşması üzerine Sivasspor'da forma giyen Abdurrahman Dereli'nin savunmanın sağ tarafı için transfer edilebileceği, 61 numarayı da giyebileceği belirtiliyor.
Bu arada yoğun talep üzerine erken satışa sunulan kombine biletlere taraftarların yoğun ilgi göstermesi büyük memnuniyet uyandırdı.
Bilet satışlarına Pazar günü de devam edildi.
Şu ana kadar 2 bin 500 bilet satıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum