1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çalımbay Rizespor'u beğendi
Çalımbay Rizespor'u beğendi

Çalımbay Rizespor'u beğendi

Rizespor'un Gürcistan Ümit Milli Takımı ile yaptığı hazırlık maçından sonra basın açıklaması yapan Teknik Direktör Rıza Çalımbay umut dağıttı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gürcistan Ümit Milli Takımı ile yapılan özel maçta futbolcularının sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.
Rize Atatürk Stadı'nda Gürcistan Ümit Milli Takımı ile hazırlık maçında karşılaşan ve maçtan 2-0 galip ayrılan Çaykur Rizespor'da oynanan güzel futbol camiayı mutlu etti. Yeşil mavili takımın Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da futbolcularının sergilediği performanstan memnun olduğunu belirterek, "Gerçekten çok disiplinli ve güçlü bir rakiple oynadık. Beklediğimizden daha iyi çıktılar. Benim için de mükemmel bir hazırlık maçı oldu. Takım olarak çok iyi bir futbol sergiledik. Futbolcularımın ortaya koyduğu futboldan memnunum" diye konuştu.
Amaçlarının ligdeki Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlanmak olduğunu kaydeden Çalımbay, milli takımlardaki futbolcuların da dönmesinden sonra bu maç için tam kadro hazırlanma fırsatı bulacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız