1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çalımbay takımına güveniyor
Çalımbay takımına güveniyor

Çalımbay takımına güveniyor

Gençlerbirliği ile Ankara'da kader maçı oynayacak olan Rizespor'da Teknik Direktör Çalımbay takımına güvendiğini belirterek taraftarı maça davet etti.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Rizespor'un zor günlerin takımı olduğunu söyleyerek “Bu takım zorları başarır. Başarmak zorunda. Kader maçımızda Gençlerbirliği’ni başkentte yenerek Rize’ye dönmek zorundayız. Bunun bilincindeyiz ve kazanacak güçteyiz. Takım’da Bashir ve İbrahim Sait cezalı durumda, Altan’ın ise sakatlığı sürüyor. Ancak takım kaptanı olarak bizimle gelecek. Maçın ikinci yarısında değerlendirebilirim” dedi.

Ligde 3 hafta kaldığını anımsatan Teknik Direktör Rıza Çalımbay “Rakip takımlardan değil, son haftalarda yapılacak hakem hatalarından korkuyorum. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Yapılacak bir hakem hatası takımın kaderi ile oynamak demektir. Biz bu hataları istemiyoruz” dedi.
Rıza Çalimbay Ferdi ile ilgili bazı gazetelerde yer olan haberle ilgili yaptığı açıklamada da, “Ferdi ile konuştum, olayı sordum. Bana söylediği sadece Rize de sosyal hayatın olmadığı. Bu nedenle Rize’den gitmek istediğini belirttiğini ve teknik kadro ya da başkanla ilgili kesinlikle hiçbir şey konuşmadığını söyledi. Kendisini Hollanda’dan bir derginin aradığını ve yalan yanlış şeyler yazdığını söyledi.” ifadelerini kullandı.
Ç.Rizespor teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Rize ve Trabzonluların başkentteki maçta kendilerine destek vermesini isteyerek “Ankara’da çok Rize ve Trabzonlu bulunmakta. Herkesi bu maçta bize tam destek vermeye bekliyoruz. Aldığımız duyuma göre Ankara’ya 5 otobüs kaldırılacak. Bu maçta taraftar desteğini mutlaka arkamızda görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız