1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çalımbay'dan futbolculara jest
Çalımbay'dan futbolculara jest

Çalımbay'dan futbolculara jest

Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kritik Antalyaspor maçı öncesinde futbolcularına jest yaparak Yakamoz Restoran'da yemek verdi.

A+A-

Selman KUTLU - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bugün Antalyaspor ile yapılacak ligin ilk maçı öncesinde dün akşam futbolcularına bir moral yemeği verdi. Oyuncularına jest yapan Çalımbay’ın Yakamoz Restoran’da verdiği yemeğe sadece teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Yemekte oldukça neşeli gözüken oyuncular Antalyaspor maçında galibiyet sözü verirken taraftardan da destek istediler. Antalyaspor maçının önemini vurgulayan oyuncular sahadan başları dik olarak ayrılacaklarını söylediler.
Rize Atatürk Stadı’nda bugün saat 14.00’de başlayacak müsabakayı Tolga Özkalfa yönetecek. Rizespor’un bugünkü müsabakada şu 11’le mücadele etmesi bekleniyor: Zdravkov, Yasin, İbrahim Said, Bashir, Cem Baki, Hasan Uğur, Ergin, Erhan, Victoria, Zafer, Anderson.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız