1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çalımbay'dan iğrençlik vurgusu!
Çalımbay'dan iğrençlik vurgusu!

Çalımbay'dan iğrençlik vurgusu!

Basına açıklamalar yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türk futbolunun içerisinde birçok iğrençlik döndüğünü söyledi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basının sorularını cevaplayan Çalımbay, ilginç açıklamalarda bulundu. Takım ile yönetim arasında uçurum olduğuna inanan Çalımbay, "Ben Gaziantep maçı sonrası Başkandan tüm oyuncularla tek tek görüşmesini istedim. Çünkü ben futbolcularla yönetim arasında önemli bir uçurum olduğuna inanıyorum. Geldiğim dönem ile şu an arasında büyük bir uçurum var. Büyük bir iletişimsizlik var. Ben yönetime bunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledim. Futbolcularla görüşülmesini istedim. Onlarda bunu yaptı. Tek tek görüştüler. Eksikler nelerse bunlar da görüşüldü. Bunu farklı yorumlayanlar oldu."
Yönetimin futbolcularla görüşmesini kendisinin istediğini anlatan Çalımbay, şöyle konuştu: "Bunu ben istedim. Benim isteğimle yapılmış bir şeydir bu. Bunun yapılması gerekiyordu. Siz de biliyorsunuz başkan veya yöneticiler ilimize geldiklerinde fazla zamanları olmuyor. Başarı bir tek çalışmayla da elde edilmiyor. Bunları da yapmak gerekiyor. Başkan olsun yöneticiler olsun maçtan bir gün önce veya maç günü geliyorlar. Futbolcularla istenilen diyalog kurulamıyor."
Meslek hayatının en şanssız dönemini yaşadığını belirten Çalımbay, "Ben antrenörlük yıllarımdaki en şanssız zamanlarımı geçiriyorum. Ama şu şanssızlıkları deplasmanda yaşıyorum. Buraya geldiğimden sonra dört tane deplasman maçı oynadım. İlkini Sivas'ta buz üzerinde oynadık. Ben o maçı oynatmamak için elimden geleni yaptım. Başkanımız ve yönetim kurulumuz tam gelseydi belki o maçı oynatmayacaktık" dedi.
Çalımbay, kendisine yöneltilen Güvenç Kurtar ile ilgili bir soru üzerine sert açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Türk futbolunun içerisinde iğrençlikler olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: "Ben futbolu çok seviyorum ama futbolun içerisinde dönenlerden nefret ediyorum. Çok iğrençlikler dönüyor. Dalaşmalar itişmeler oluyor. Ama ben hiç kimse ile tartışmadım. Muhatap bile olmadım. Futbol gerçekten minnet duyduğum bir şey. Her şeyimi futbola borçluyum ama maalesef Türkiye'de futbolun içerisinde çirkinlikler dolu. Güvenç Kurtar kendi kendine bir şeyler söyledi sonra gelip benden özür diledi. Ben Türkiye'de futbol hayatım boyunca birçok şeye şahit oldum. Kimse bunları inkar edemez. Gerçekten var. İnkar eden yalan söyler. Ne istiyorsanız var futbolun içerisinde."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız