1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin Meydan Köyünde AK Parti zirvesi!
Çamlıhemşin Meydan Köyünde AK Parti zirvesi!

Çamlıhemşin Meydan Köyünde AK Parti zirvesi!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Rize'deki ilçe başkanları ile Çamlıhemşin'in zirvesi Meydan Köyünde toplantı düzenledi...

A+A-

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve beraberindeki Teşkilat Başkan Yardımcıları AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç Rize’de bir dizi programlar gerçekleştirdi.

ak4-011.jpg

Bu programlar kapsamında AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve AK Parti Rize İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

ak3-012.jpg

Gerçekleştirilen toplantıda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, teşkilat çalışmaları konusunda İl Başkanı Alim ve İlçe Başkanlarından bilgi aldı. 

ak2-013.jpg

ak1-015.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum