1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin Spor Salonu ve TOKİ konutlarına kavuşuyor
Çamlıhemşin Spor Salonu ve TOKİ konutlarına kavuşuyor

Çamlıhemşin Spor Salonu ve TOKİ konutlarına kavuşuyor

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı Çamlıhemşin’de yapımı planlanan spor salonu ve TOKİ konutlarının yerleriyle ilgili incelemeler yaptı; her iki projenin de çok kısa bir süre içerisinde başlayacağını müjdeledi.

A+A-

İlçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı Çamlıhemşin'e giderek hem teşkilatıyla bir araya geldi, hem de ilçedeki yatırım ve çalışmaları yerinde inceledi. 

chmsn2.jpg

İl başkanı Avcı ilk olarak Çamlıhemşin teşkilatıyla bir toplantı düzenledi. Buradaki toplantıda teşkilat içi çalışmalar değerlendirildi, ardından da esnaf ziyaretlerinde bulunuldu. 

chmsn3.jpg

Çamlıhemşin’de planlanan spor salonu ve TOKİ konutlarının yapılacağı alanları gören Başkan Avcı, Çamlıhemşin ilkokul ve lise binasında da incelemelerde bulundu. Avcı daha sonra Çamlıhemşin Esnaf Odası Başkanı seçilen Cumali Bergal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl başkanı Avcı Çamlıhemşin ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “İlçe ziyaretlerimiz kapsamında Çamlıhemşin’de incelemelerde bulunduk, teşkilatımızla bir araya geldik. Çamlıhemşin’deki yatırımları inceleme fırsatı bulduk. Belediyemize, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Özellikle yöresel mimariye uygun yapılan bina giydirmeleri ilçemize yeni bir renk kattı. Şimdi de Çamlıhemşin ilçemize spor salonu kazandırıyoruz. İnşallah çok kısa bir süre içinde de spor salonumuzun ihalesini gerçekleştireceğiz. Spor salonunun alt katında Çamlıhemşin ilçemizin önemli bir ihtiyacı olan 250 kişilik konferans salonu da olacak. Ayrıca Çamlıhemşin merkezdeki konut ihtiyacını karşılayacak olan 120 dairelik TOKİ konut projemizi de çok yakında hayata geçireceğiz. Spor salonu ve TOKİ konutlarıyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Çamlıhemşin Rize turizmi açısından çok önemli bir lokasyondur. Yaptığımız yatırım ve çalışmalarla Çamlıhemşin turizmini daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz." dedi.

chmsn4.jpg

İl başkanı Avcı Çamlıhemşin ziyaretinin ardından Rize merkez Camiönü mahallesinde ikamet eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencilerinin evine konuk oldu.  

gencler1.jpg

İl başkanı Avcı gençlerle hem siyasi, hem de hayata dair tecrübelerini paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi ve gençlere yönelik yapılan yatırımları anlattı.

gencler8.jpg

cmlhmsn5.jpg

cmlhmsn6.jpg

cmlhmsn7.jpg

cmlhmsn9.jpg

cmlhmsn910jpg.jpg

cmlhmsn11jpg.jpg

cmlhmsn12jpg.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız