1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin'de TOKİ'nin 88 konutu için kura çekildi
Çamlıhemşin'de TOKİ'nin 88 konutu için kura çekildi

Çamlıhemşin'de TOKİ'nin 88 konutu için kura çekildi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde inşa edilecek konutların hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

A+A-

50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yapılacak 88 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için Atatürk İlköğretim Okulu Seminer Salonu'nda kura töreni düzenlendi.

kura3-003.jpg

Kura çekimine yaklaşık 80 kişi katıldı

Noter huzurunda hak sahipleri belirlendi. Toplam 208 başvurunun yapıldığı projede vatandaşlar ev sahibi olma mutluluğunu yaşadı.

kura2-004.jpg

Salondan çıkarken kurada ismi çıktı

Hak sahiplerinden Haşim Ali Haşimoğlu çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Yazılırken içime doğmuştu. Çok az ev vardı ve başvuru fazlaydı. Kura çekimi de bitmek üzereyken bende salondan çıkıyordum bu sırada ismim çıktı. Çok mutlu oldum. Allah nasip eti çıktı." dedi.

kura1-007.jpg

Murat Haşimoğlu da çok mutlu olduklarını belirterek, "Allah nasip etti. İnşallah hayırlısıyla da oturmayı da nasip eder." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum