1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin'e doğal gaz gelecek
Çamlıhemşin'e doğal gaz gelecek

Çamlıhemşin'e doğal gaz gelecek

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER ALTUN “İLÇEMİZE DOĞAL GAZI GETİRECEĞİZ”

A+A-

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayı Ömer Altun “Halkımızın yaşam konforunu yükseltmek için ilçemize doğal gazı getireceğiz” dedi.

altun4.jpg

Çamlıhemşin Belediye Başkan adayı Ömer Altun seçim beyannamelerinde yer alan vaatleriyle ilgili bilgiler verdi.

altun2.jpg

“12 ay turizmi konuşacağız”
Çamlıhemşin İlçesinde ev ve esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkan adayı Ömer Altun “Beş yıl boyunca ilçe başkanlığı yaparak Çamlıhemşin halkımızın emrinde olduk. İlçe halkımız teveccüh gösterirse 1 Nisan’dan itibaren de belediye başkanı olarak yine halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Enerjimiz yüksek motivasyonumuz tam. Kapı kapı dolaşarak gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Bizleri bağrına basan hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Osman Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim ortak paydamız ilçemize hizmet etmek. İlçemizin kalkınmasına, insanımızın mutlu olmasına katkı sağlamak. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle biz milletimize hizmetkâr olmaya geldik. Bu düsturla da çalışmalarımıza yön veriyoruz. İlçemizde artık sobalarınıza odun kömür koymayı düşünmeyeceksiniz. Biz ilçemizde artık doğal gazı konuşacağız. 12 ay turizmi konuşacağız Bölgemizin incisi Çamlıhemşin ilçemizde vatandaşlarımızın yaşam konforunu yükseltmek için ilçemize doğal gazı getireceğiz. Fırtına Vadisinin atık su ve derin deşarj yapımı ve altyapısını oluşturacağız. Belediyemizde kuracağımız fikir ofisimizle sizlerin görüşü bize yön tayin edecek. 31 Mart’a kadar bütün hukukumuzu sizlere emanet ediyoruz. 31 Mart’tan sonra da sizin hukukunuz bizlere emanettir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bizi sizlere karşı mahcup etmesin” dedi.

altun1.jpg

İlçedeki ziyaretlerinde Belediye başkan adayı Ömer Altun’a AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanı Adem Serin, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Belediye Meclisi üye adayları ile il genel meclisi üye adayları eşlik etti.

altun3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum