1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Cankurtaran’da beyaz çile
Cankurtaran’da beyaz çile

Cankurtaran’da beyaz çile

Hopa-Borçka kara yolu üzerinde bulunan 690 rakımlı Cankurtaran Geçidi karın yağmasıyla sürücüleri olumsuz etkiledi

A+A-

Artvin’de etkili olan kar yağışı Cankurtaran Geçidi'nde ulaşımda aksamalara neden oldu. 

cank4.jpg

Artvin’i Karadeniz Sahil Yolu'na bağlayan Hopa-Borçka ilçeleri arasındaki 690 rakımlı Cankurtaran Geçidi'nde kar nedeniyle ulaşımda aksamalar olurken, zincir takmayan sürücüler yolun trafiğe kapanmasına neden oluyor. Dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yol kenarına park etmek zorunda kalırken, Karayolları ekipleri tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. 

cank2.jpg

Yolda seyreden araç şoförlerinden İsrafil Yavuz yaptığı açıklamada, artık bu çilenin bitmesini isteyerek “Tüm umutlarımız inşaat halinde olan ve bitme aşamasına gelen Cankurtaran Tüneli'nin bir an önce bitirilerek hizmete girmesi. Tünelin bitmesi ile bu zorlu ve çileli yolculuğumuzda sona erecek, şimdiden devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

cank3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız