1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Cankurtaran'da sürücülerin can pazarı!
Cankurtaran'da sürücülerin can pazarı!

Cankurtaran'da sürücülerin can pazarı!

Yoğun kar yağışı sebebiyle Cankurtaran Geçidi'nde araçlar güçlükle ilerlerken, sürücüler ise donma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

A+A-

Hopa-Artvin karayolundaki 690 rakımlı Cankurtaran Geçidi’nde buzlu zeminde kayan araçlar, ulaşımı aksattı.

Artvin’de yoğun kar yağışı sebebiyle Cankurtaran Geçidi'nde araçlar güçlükle ilerlerken, sürücüler ise donma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Buzlu zeminde kayarak kara saplanan araçlar yolu tıkadı. Trafiğin ağır seyrettiği yolda, özellikle büyük araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Yolda kalan araçları çekmeye çalışan çekiciler ise adeta şaha kalkarken, kara saplanan TIR’ları yerinden kıpırdatmak mümkün olmadı.

yol1.20131210235020.jpg

Cankurtaran Geçidi'nde yaşanan sıkıntıları görüntülemek isteyen basın mensuplarının aracı da kara saplandı. Gazetecilerin imdadına yoldan geçen sürücüler yetişti. Görüş mesafesinin azaldığı yolu açmak için Karayolları ve trafik ekipleri yoğun çaba sarf etti.

Öte yandan kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı sürücülerin zincir sarmasını bilmemesi de yolu trafiğe tıkamasına sebep oldu. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Artvin’de 112 köy yolu ulaşıma kapanırken, 6 köyü bulunan Camili bölgesinin dünya ile bağlantısı kesildi. Okullar ise il genelinde bir gün tatil edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum