1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Canlı yayında başbakana hakaret
Canlı yayında başbakana hakaret

Canlı yayında başbakana hakaret

CNN Türk'te Cüneyt Özdemir’in sunduğu programa konuk olan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker'in ifadeleri spikeri çıldırttı!

A+A-

CNN Türk'te yayınlanan Cüneyt Özdemir’in sunduğu "beşN birK" programına konuk olan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker programda Başbakan hakkında ağır sözler kullandı. Bu sözler Cüneyt Özdemir’in sert tepkisine neden oldu.

Cüneyt Özdemir: Yüksek Askeri Şura da demokrasinin teamülleri işledi. Sivil bir yönetimin istediği biri Genelkurmay Başkanı oldu neden karşı çıkıyorsunuz? Niye sizi bu rahatsız ediyor?

Rasim İlker: Demokratik şekilde falan var ya Demokratik lafından tiksiniyorum. Yok demokratik açılım Yok demokratik özerklik gibi tüm demokratik laflardan tiksiniyorum.

Cüneyt Özdemir: Tam da burada sizin bu kelimelere alışmanız gerek. Yüksek Askeri Şura Demokratik bir şekilde işlemedi mi?

Ramiz İlker: Burada YAŞ’a ipotek konuldu. Recep koydu. Evet o kadar açık söylüyorum

Cüneyt Özdemir: Recep Bey demenize izleyicilerden tepki geliyor.

Ramiz İlker: İstediği kadar gelsin ya Recep Bey demek suç değildir, versin mahkemeye, aha mahkemeler burada Recep Bey, Recep Efendi….

Cüneyt Özdemir: Bir ülkenin Başbakan’ından bahsediyorsunuz, sandıktan çıkan bir Başbakan’ından bahsediyorsunuz. Önemli olan bu kişilerin konumudur.

Ramiz İlker: Tulumbacılar onlar. Meclis’te horul horul uyumasın.

Cüneyt Özdemir: Keşke bütün vekiller günlerce çalışsa da meclis’te uyusalardı. Kendi bürosunda uyuyacağına mecliste uyumayı bin kere tercih ederim. Çok özür dilerim bir şey söyleyebilirim beni rahatsız eden bir şeyi dile getirmek istiyorum. İster Tayyip Bey deyin ister Recep Bey deyin sonuçta bir insan hakkında böyle konuşmayın.

Ramiz İlker: Oraya çıkıp da yalaka çalaka şekilde konuşmayın
Ramiz İlker: Bu Recep Beyi bitirin siz bitirmeseniz 12 Eylül’de ve genel seçimlerde halk bitirecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum