1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çarşı Rize’den dovn sendromlu çocuklara moral ziyareti
Çarşı Rize’den dovn sendromlu çocuklara moral ziyareti

Çarşı Rize’den dovn sendromlu çocuklara moral ziyareti

Çarşı Rize Taraftar Grubu, Dünya Dovn Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Rize’de dovn sendromlu çocukları ziyaret etti.

A+A-

Dünya Dovn Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Rize’de hizmet veren Zehra Usta Eğitim ve Uygulama Okulunda dovn sendromlu çocukları ziyaret eden Beşiktaş’ın taraftar gurubu Çarşı’nın Rize grubu, çocukları beraberinde getirdikleri hediyelerle sevindirdiler.

dovn1.jpg

Siyah-beyazlı taraftarlar bu anlamlı günde gerçekleştirdikleri ziyarette dovn sendromlu çocuklara Beşiktaş tişörtü, boyama kitabı, oyun hamuru ve gülen toplar hediye etti.

dovn4.jpg

Grup adına açıklama yapan Hayri Bayraktar, “Daha önce de yaşlılar günü dolayısıyla huzur evinde hayatını sürdüren yaşlılarımızı ziyaret etmiştik. Çarşı Rize grubu olarak arkadaşlarımızla farkındalık oluşturmak adına bu tür organizasyonlarımızı devam ettiriyoruz. Bu kez de dovn sendromlu kardeşlerimizle bir araya gelmek istedik. Her biri özel bu genç kardeşlerimizi mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu. 

dovn3.jpg

Çarşı Rize grubu, okul önüne astıkları “Gülüşünüz Ömre Bedel” pankartı altında Dovn sendromlu çocuklarla kartal selamı eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırdılar. 

dovn2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum