1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çay destekleme ödemelerinde koronavirüs tedbiri
Çay destekleme ödemelerinde koronavirüs tedbiri

Çay destekleme ödemelerinde koronavirüs tedbiri

ÇAYKUR'un yaş çay destekleme ücretlerinin üreticilerin hesabına yattığını açıklamasının üzerine ATM'lerde Koronavirüs'e (COVİD-17) karşı alınan önlemler üreticileri memnun etti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Çay işletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) çay destekleme ücreti olan toplam 182 milyon Türk Lira'nın 184 bin üreticinin hesabına geçtiğinin haberini verdi.

vrs1-002.jpg

Dün hesaplara yatan ve bugün ödenmeye başlayan yaş çay destekleme ücretleri alımı öncesinde bankaların ATM'lerinin önlerinde ciddi tedbirler alındı.

atm4-001.jpg

ATM önlerinde antiseptik sabunlar yerleştildi. Ayrıca bütün ATM'ler dezenfekte edilerek yaşanacak yoğunluk öncesi hazır hale getirildi.

vrs3-001.jpg

Rize Valiliğinden yapılan uyarıyla 'Vatandaşlardan paralarını çekme öncesinde en az bir metrelik mesafeye dikkat etmelerini önemle rica ediyoruz" denildi.

vrs2-002.jpg

Pazar'da bankalardan çay destekleme ücretlerini tahsil eden vatandaşlar pazar53 kamerasına memnuniyetlerini dile getirdi:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum