1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAY DESTEKLEME PRİMLERİ ÖDENİYOR
ÇAY DESTEKLEME PRİMLERİ ÖDENİYOR

ÇAY DESTEKLEME PRİMLERİ ÖDENİYOR

2015 YILINDA YAŞ ÇAY ÜRETİCİLERİNİN ELDE ETMİŞ OLDUĞU 1 MİLYON 321 BİN TON YAŞ ÇAY YAPRAĞI KARŞILIĞINDA ÜRETİCİLERE ÖDENMESİ PLANLANAN 158 MİLYON 607 BİN TL’NİN ÖDENMESİNE BAŞLANILDI

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çay üreticilerine ödenecek olan yaş çay destekleme primleri Ziraat Bankası hesabına aktarıldı. 

ÇAYKUR’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yaş çay üreticileri tarafından 2015 yılında toplanmış olan 1 milyon 321 bin 726 ton yaş çay yaprağı karşılığında üreticiye ödenmesi planlanan 158 milyon 607 bin TL tarım destekleme primleri bakanlık tarafından Ziraat Bankası’na aktarıldı.

Üreticiler destekleme primlerini 31 Mart tarihinden itibaren hesaplarının bulunduğu bankaların ATM’lerinden çekebilecekler.

(NOT: Haberde güncellemeye gidilmiştir. Çaykur'un ilk yaptığı açıklamada, kendi aldığı çay bedelnin desteklemesi ödeneceği belirtilmişken, daha sonra yine Çaykur'dan yapılan düzeltme ile ödemenin özel sektör dahil tüm üreticileri kapsadığı şeklinde düzeltilmiştir...)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum