1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çay eksperi depremde 25 yakınını kaybetti
Çay eksperi depremde 25 yakınını kaybetti

Çay eksperi depremde 25 yakınını kaybetti

ÇAYKUR Derepazarı Çay Fabrikasında çay eksperi olarak görev yapan Nurcan Eren, Adıyaman'da eniştesi ve yeğenleri ile birlikte 25 yakınını kaybetti.

A+A-

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde etkili olan depremde Adıyaman ilinde eniştesi ve yeğenleri ile birlikte 25 yakınını kaybeden ÇAYKUR Derepazarı Çay Fabrikasında çay eksperi olarak görev yapan Nurcan Eren’i ziyaret ederek baş sağlığı diledi. 

ziyaret-002.jpg

Eren ailesini ziyaret eden Genel Müdür Alim: “Depremde birçok insanımızı kaybettik. Mesai arkadaşımız da bu acıları yakından yaşadı. Kendisine ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Hem kalacak yer hem de diğer ihtiyaçlarının giderilmesinde yanlarında olduğumuzu belirttik. Milletimizin başı sağ olsun, ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza da acil şifa diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız