1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çay toplamaya 4 gün sokağa çıkma engeli var mı?
Çay toplamaya 4 gün sokağa çıkma engeli var mı?

Çay toplamaya 4 gün sokağa çıkma engeli var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arife gününden bayramın son gününe kadar 81 ilin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıklamasıyla yaş çay üreticileri aynı soruya cevap aradı

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arife gününden bayramın son gününe kadar 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır" açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın sokağa çıkma yasağı açıklamasıyla özel sektör yaş çay firmalarının yanı sıra 2020 yılı yaş çay sezonunu yarın yani 19 Mayıs Salı günü açacak olan ÇAYKUR da bayram arifesinden itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanacağından bu 4 günlük sürede çay alımı yapılıp yapılamayacağı merak konusu oldu.

Çaykur yetkililerinin, Tarım Bakanlığı ile sokağa çıkma yasağı süresi içinde, daha önce diğer bölgelerde olduğu gibi, üreticilerin muaf tutulması ve alım yapılması konusunda istişareye geçtikleri öğrenildi..

Bakanlığın vereceği karara göre konunun netleştirileceği belirtildi...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum