1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli Belediyesi Ramazan’a hazırlıklı girdi
Çayeli Belediyesi Ramazan’a hazırlıklı girdi

Çayeli Belediyesi Ramazan’a hazırlıklı girdi

Ramazan ayı için bir program hazırlayan Çayeli Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinliklere imza atacak.

A+A-

Çayeli belediyesi Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, belediye olarak Ramazan ayında yapılacak etkinliklerle ilgili bilgiler aktarıldı.

ramazancadiri1.jpg

Yapılan açıklamada Ramazan ayında yapılacak faaliyetler şu şekilde sıralandı:

İftar Çadırı kurulumu geçen yıl başladı

Çayeli Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da 300 kişinin aynı anda iftar açabileceği Ramazan çadırı kuruyor. Çayeli Belediyesinin kurduğu iftar çadırı Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Muhtarlar üzerinden 1000 adet yardım kolisi dağıtılacak

Muhtarlar ile işbirliği içerisinde sürekli olarak yapılan nakit yardımlar da devam ediyor. Ramazan’ın ilk gününden itibaren yaklaşık 1000 adet gıda paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Bu yıl da sahilde iftar programı düzenlenecek

Yeni Belediye Binası önünde düzenlenecek ve yerel Çay TV’den canlı olarak yayınlayacak iftar programında yaklaşık olarak 1200 esnaf ile Çayeli Sofrası kurulacak.

hacivat.jpg

Karagöz ve Hacivat izleyicilerle buluşacak

Ramazanın ayının vazgeçilmez olan ortaoyunu Karagöz ile Hacivat 9 Haziran 2016 Perşembe günü Çayeli Gençlik Merkezinde ücretsiz olarak sahnelenecek. 1 günde 2 seans olarak hazırlanan program 10.30 ile 14.00 saatlerinde seyirciler ile buluşacak.

BAŞKAN ESMEN: "RAMAZAN'I DOLU DOLU GEÇİRECEĞİZ"

Ramazan ayı için hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen,, “Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da Ramazan Programımız oldukça dolu. Ramazan boyunca 300 kişinin konuk olacağı iftar çadırımızı artık her yıl düzenli olarak kuracağız. Bu Ramazan’da da titizlikle hazırladığımız programlarımıza, genç, yaşlı, kadın, erkek bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Ramazan’ın manevi ikliminden bütün şehir olarak nasiplenmemizi, Rabbimden niyaz ediyorum. Ramazan’ın İslam Âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum