1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli Belediyesi'nde mutlu son
Çayeli Belediyesi'nde mutlu son

Çayeli Belediyesi'nde mutlu son

Çayeli Belediyesi Bem-Bir-Sen Sendikasi ile “Sosyal Denge” sözleşmesi imzaladı. Yapılan sözleşmeyle memurların durumu düzeltildi.

A+A-

Başkanlık makamında yapılan imza törenine Belediye Başkanı Rıza Çakır, Bem-Bir-Sen genel sekreteri İbrahim Keresteci, Bem-Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Büyük ve İşyeri temsilcisi Hazma Yılancı katıldı.
15.08.2007 tarihinden itibaren geçerli olacak sözleşmeyle memur personele her ay 150 YTL sosyal denge yardımının yanı sıra Ramazan Bayramında 100 YTL, Kurban Bayramında 200 YTL ek ödeme yapılacak.

Belediye Başkanı Rıza Çakır “Hemşerilerimize hizmet götürmede tüm gayretleriyle görev yapan memur kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik standartlarını yükseltmek için sosyal denge sözleşmesini imzalamış bulunmaktayız hayırlı olsun dedi. Sendika temsilcisi Hazma Yılancı dayaptığı konuşmada, “ ilk kez yapılan sözleşmeyle Sayın Belediye Başkanımız Rıza Çakır bizleri sevindirmiştir kendilerine tüm memur arkadaşlar adına çok teşekkür ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum