1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli Belediyesi'nden büyük vefa
Çayeli Belediyesi'nden büyük vefa

Çayeli Belediyesi'nden büyük vefa

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Belediye Meclisi üyelerinin tamamına çalışmalarından ötürü, üzerinde fotoğraflarının olduğu birer şilt verdi.

A+A-

İlyas GÜR - Rize’nin Çayeli ilçesi’nde Belediye Başkanı Rıza Çakır Meclis üyelerine kendi resimlerinin bulunduğu birer şilt vererek çalışmalarını onurlandırdı. Başkan Çakır, Meclis üyelerine Çayeli için yaptıklarından dolayı teşekkür ederek, “İlçemizin kalkınmasında gece gündüz demeden çalışan Belediye Meclisi Üyelerimizin kendi resimlerinin üzerinde bulunduğu birer şilt ile onure edilmelerini sağladık. Çayeli hepimizin. Onların bu çalışma azmini ödüllendirmemiz ilçemiz için daha iyi hizmetlere motivasyonlarını da sağlayacaktır. Bu ödülün belki maddi bir değeri olmayabilir ama manevi çok büyüktür” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız