1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli için İstanbul'da da kurtuluş
Çayeli için İstanbul'da  da kurtuluş

Çayeli için İstanbul'da da kurtuluş

İstanbul Ümraniye Haldun Alagaş’ta da düzenlenen Çayeli'nin Kurtuluş Şöleni siyasetten sanata 5 bin Rizeli'yi biraraya getirdi.

A+A-

Fatih Sultan Kar - Çayeli Dernekler Birliği’nce organize edilen ve Emsile Yıldırım ile Sevgi Tanyaş’ın sunuculuğunu yaptığı şölene Yavuz Kesepara Davut Güloğlu, Yasemin Yıldız Gökhan Birben şarkılarıyla, Çayeli Dernekler Birliği Folklor Ekibi de oyunlarıyla renk kattı.
Siyaset, iş dünyası, bürokrasiden birçok Çayelili misafirin iştirak ettiği gecede 5 bini aşan katılımla büyük bir coşku yaşandı.

Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga, Çayeli Vakfı ve Taşedelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Okur, Madenli Belediye Başkanı Ahmet Yazıcı, Çayeli Vakfı Çayeli Temsilcisi İsmet Yaşar Yelkenci, İstanbul ve Çayeli’nde görev yapan oda başkanları, siyasi parti temsilcileri de şölene katıldılar.

Çayeli Kız Meslek Lisesi öğrencileri de okul Müdürleri Handan Yelkenci yönetiminde hazırladıkları defileyle geceye renk kattılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız