1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli İMKB Fen Lisesi önemli göreve talip
Çayeli İMKB Fen Lisesi önemli göreve talip

Çayeli İMKB Fen Lisesi önemli göreve talip

Nitelikli insanların bölge dışına göç etmelerini önleme adına Çayeli İMKB Fen Lisesi önemli bir görev üstlenecek.

A+A-

Bölgenin eğitimle ilgili önemli sorunlarından biri olan nitelikli insanların bölge dışına göç etmelerini önleme adına Çayeli İMKB Fen Lisesi önemli bir görev üstlenecek.

cayeliimkb.jpg

Konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında, Çayeli İMKB Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Malkoç, 2014 – 2015 Eğitim - Öğretim yılı itibari ile okulun hizmete girdiğini ve TEOG Tercih Kılavuzunda 90 öğrenci kontenjanı ile yer aldığını hatırlatarak, “26 dönüm arazi üzerine 9000 m²  kapalı 15.000 m² açık alanı bulunan okulumuz tam donanımlı bir eğitim kampüsüdür. Kampüs içerisinde; 24 derslikli eğitim binası, kapalı spor salonu, 360 kapasiteli kız/erkek pansiyonu, Konferans salonu, 600 kişiye hizmet verebilecek yemekhanesi ve 24 dairelik öğretmen lojmanı bulunmaktadır. Çayeli İMKB Fen Lisesi eğitim binasının, Fatih projesi kapsamında donamını tamamlanmış olup bütün sınıflarında akıllı tahta ve internet bağlantısı mevcuttur. Çayeli’nde eğitime ciddi katkı vereceğini düşündüğümüz Fen Lisesinin çok kısa süre içerisinde kurumsal kimlik kazanacağı ve İlimizin en çok tercih edilen okullarından biri haline geleceği yönündeki kanaatimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Çayeli Fen Lisesi’nin açılmasına destek veren ve emeği geçen bütün ilgili ve yetkililere teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

cayeli1imkb.jpg

cayeliimkb2.jpg

cayeliimkb3.jpg

cayeliimkb4.jpg

cayeliimkb5.jpg

cayeliimkb6.jpg

cayeliimkb7.jpg

cayeliimkb9.jpg

cayeliimkb8.jpg

cayeliimkb10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum