1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli sahilinde Vali ile tekne turu!
Çayeli sahilinde Vali ile tekne turu!

Çayeli sahilinde Vali ile tekne turu!

TRT 1 Televizyonu tarafından Rize’de çekimleri devam eden programa katılan öğrencilerle Vali Kasım Esen de tekne turuna çıkarak denizde birlikte yüzdü.

A+A-

TRT 1 Televizyonu, Rize ilinin tanıtımının yapılacağı “Çocukların gözüyle Rize” adlı programın çekimlerini bugün de devam ettirdi.

İlin tanıtımı amacıyla hazırlanan ve 02 Ağustos 2008 Cumartesi Günü saat 09.30'da TRT 1'de yayınlanacak program için bugün Çayeli ilçesindeki Limanköy plajında devam eden çekimlere Rize Valisi Kasım Esen ve Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır da katıldı.

Limanköy plajında Rize ilinin değişik okullarında okuyan 8 öğrenci ile birlikte bir süre sohbet eden Rize Valisi Kasım Esen daha sonra çocuklarla beraber denize girdi.

Bir süre öğrencilerle denizde yüzen Vali Kasım Esen, çekim ekibi ve çocuklarla beraber tekneye binerek Rize'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız