1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli’ne 30 bin meyve ağacı!
Çayeli’ne 30 bin meyve ağacı!

Çayeli’ne 30 bin meyve ağacı!

Çayeli Dernekler Federasyonunun öncülüğünde başlatılan ilginç kampanya ile ilçenin tüm köylerine toplam 30 bin değişik meyve ağacı dikilecek.

A+A-

ÇAYDEF'e bağlı bütün derneklerin öncülüğünde başlatılan "Çayeli'ne meyve ağacı dikme kampanyası" ile ilçenin köylerine 30 bin meyve ağacı dikilmesi kararı alındığını söyleyen Dernek Başkan Yılmaz Hüsrev, bu konuda bağış yapmak isteyenlerin başvurularını beklediklerini söyledi. ÇAYDEF Başkanı Hüsrev, kampanyanın hedefine ulaşması için herkesin üzerine düşen görevi yerin getireceğine inandıklarını da kaydederek, “Kampanyamızda meyve ağaçlarımız Büyük Çamlıca Fidanlığı Koordinatörü ve Çayeli Derneği Yönetim Kurulu üyesi Tamer Gümüş'ün katkılarıyla temin edilecek. Köylerimizin iklim şartlarına göre meyve ağaçları tespit edilecek. Meyve ağaçları, yapılacak bağışlarla satın alınacak ve Çayeli'nde her köyümüze ulaşması sağlanacaktır. Kampanyamızda şimdiye kadar Tamer Gümüş, Hanefi Kulaksızoğlu, Ahmet Karaoğlu ve ben biner fidan, ÇAYDEF Kadın Kolu da 500 fidan bağışta bulundu. 30 bin fidana ulaşabilmek için tüm hemşerilerimizin listede yerini almasını bekliyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum