1. HABERLER

  2. ÇAYELİSPOR

  3. Çayelili boksörlerin tarihi başarısı
Çayelili boksörlerin tarihi başarısı

Çayelili boksörlerin tarihi başarısı

Yozgat'taki Seyfi Tatar boks turnuvasında 4 Altın, 2 Gümüş madalya alarak tarihi başarıya imza atan Çayeli Belediyesi Boks Takımı gurur verdi.

A+A-

Yozgat'ın Boğazlayan ilçesinde düzenlenen Seyfi Tatar boks turnuvasında 4 Altın, 2 Gümüş madalya alarak tarihi başarıya imza atan Çayeli Belediyesi Boks Takımı ilçeye döndü.
Çayeli Belediyesi’nde düzenlenen törende başarılı sporculara Belediye Başkanı Rıza Çakır tarafından çeşitli ödüller verildi.

Belediye Başkanı Çakır sğorcuları kutlayarak, “Geçen yıl boks antrenörü Servet Efendioğlu yönetiminde kurduğumuz belediye boks takımımız 21–23 Nisan tarihleri arasında Yozgat’ta yapılan turnuvada tarihi bir başarıya imza attı. Boks müsabakalarına minik erkekler, yıldız büyük bayanlarda 7 kişilik bir ekiple katıldı. Yasemin Taşçı 44 kiloda, Halime Yıldız 44 kiloda, Ayşegül Yazıcı 38 kiloda, İslam Dereci 48 kiloda 1. olarak altın madalya kazandılar. Süleyman Metin 38 kiloda ve Osman Efendioğlu 50 kiloda 2. olarak gümüş madalya aldılar. Doğrusu kısa zamanda böyle bir başarıyı elde edeceğimizi tahmin etmiyordum. Ancak hocamıza çok güveniyorduk ve bu üstün başarıyla bizi gururlandırmıştır. Yapımına başlanan kültür sitemizde boks takımımıza özel bir yer tahsis edeceğiz.” Dedi.

Çayeli Belediyesi boks takımı’nın Rize İlçeleri arasında ilk kez kurulan boks takımı olduğunu söyleyen antrenör Servet Efendioğlu Başkan Rıza Çakır’a teşekkür ederek, “Başkanımızın yaptığı fedakarlıklara biz de madalya alarak cevap veriyoruz” dedi.
Antrönör Servet Efendioğlu Pazartesi ve Çarşamba günleri Çayeli kapalı spor salonunda çalışmalarına devam edeceklerini de kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum