1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYELİLİ GENEL MÜDÜR DÜMENE GEÇTİ
ÇAYELİLİ GENEL MÜDÜR DÜMENE GEÇTİ

ÇAYELİLİ GENEL MÜDÜR DÜMENE GEÇTİ

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Denizcilik Lisesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci,  Özel öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Kemal Şamlıoğlu, Rize İl Mili Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Yelkenci  ile   birlikte  Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Denizcilik Lisesi’ni ziyaret etti.

gnlmdr4.jpg

 Ziyaret sırasında okulun bölümlerini gezen heyet okul kurulu bulunan köprü üstü simülasyon sistemiyle  İstanbul Boğazında sanal ortamda gezinti yaptılar.

gnlmdr3.jpg

Aynı zamanda Çayelili olan Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci böyle güzel, donanımlı bir okula sahip olduğu için yöre insanının çok şanslı olduğunu söyledi. 

gnlmdr2.jpg

gnlmdr1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız