1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayelili Nurullah Selim, yine kırdı geçirdi
Çayelili Nurullah Selim, yine kırdı geçirdi

Çayelili Nurullah Selim, yine kırdı geçirdi

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Yetenek Sizsiniz'de 2. tur heyecanı yaşanırken Rize Çayelili yarışmacı Nurullah, programa yine damgasını vurdu.

A+A-

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yeni bölümüne, yarışmaya Rize'den katılan ve daha önceki performansıyla bir anda Türkiye'de fenomen haline gelen lise öğrencisi Nurullah Selim'in yeni dans gösterisi damgasını vurdu.

Danstan önce ünlüler jürisiyle sohbet eden Nurullah, "Herkes dansımı beğenmiş" derken okulda da büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Karnesinde 5 tane zayıf olmasına rağmen karne günü, öğretmenlerinin, kendisiyle fotoğraf çektirdiğini söyleyen Nurullah "Ben de şaşırdım. Güzel şeyler oldu" dedi.

"KIZLAR FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYE GELMİYOR"

Yolda kendisini tanıyanlar olduğunu ifade eden Nurullah, ünlü olmasına rağmen kızların kendisine fazla ilgi göstermediğinden şikayet etti. Nurullah'ın "Öğretmenler fotoğraf çektiriyor ama kızlar çektirmiyor" şeklindeki şikayeti ise hem jüri üyelerini hem de stüdyodaki seyircileri kahkahaya boğdu.

Nurullah Selim, ikinci yarı final turunda yaptığı doğaçlama dansıyla yine ilgi toplarken hem ekranları başındakilere hem de stüdyoda bulunan seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum