1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli'nde feci kaza: 2 ölü 5 yaralı
Çayeli'nde feci kaza: 2 ölü 5 yaralı

Çayeli'nde feci kaza: 2 ölü 5 yaralı

Rize'nin çayeli ilçesinde özel otomobil ile yaş çay yüklü kamyonun çarpışması sonucu biri 5 yaşındaki çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

A+A-

Rize'nin Çayeli ilçesi Madenli Beldesi'nde Saat 17.30 sıralarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Madenli Belde yolu üzeri sanayi kavşağında Halil Rahman Alay (60) yönetimindeki 53 AR 446 plakalı özel araç sollama yaparken karşı yönden gelen Köksal Paça (39) yönetimindeki 53 K 1488 plakalı, Sabuncular Çay Fabrikası’na gitmekte olan yaş çay yüklü kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

30782

Kazada, özel otomobilde bulunan İsmet Alay (54) olay yerinde, 5 yaşındaki Asuman Alay ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

30781

Kazada her iki aracın sürücüleri Halil Alay ve Köksal Paça, Makbule ve Kemal Emir Alay ile Faike Naroğlu da yaralı olarak çevre hastanelere kaldırıldılar.

30783

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız