1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli'nde korkutan yangın
Çayeli'nde korkutan yangın

Çayeli'nde korkutan yangın

Rize'nin Çayeli ilçesinde saat 03.00 sıralarında meydana gelen yangında biri kısmen 2 ev yandı. Yangının maddi boyutu ise 35 bin YTL.

A+A-

Çayeli ilçesi Madenli Beldesinde meydana gelen yangında 2 ev yanarken 35 milyarlık maddi hasar oluştu. Alınan bilgiye göre saat 03.00 sıralarında Selçuk Şişman’a ait ahşap evin 2. katında elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Aynı katta bulunan kuru otların da tutuşmasıyla alevler büyüyerek alt kata ve bitişikteki Mustafa Şişman’a ait eve sıçradı. Yangına çevredeki vatandaşlar ve Çayeli Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale etmesine rağmen Selçuk Şişman’ın evi tamamen yanarken Mustafa Şişman’ın evi kısmen hasara uğradı. Can kaybının meydana gelmediği yangın sonucunda her iki evde toplam 35 milyar liralık maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız