1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli'nde kurtuluş coşkusu İZLE
Çayeli'nde kurtuluş coşkusu İZLE

Çayeli'nde kurtuluş coşkusu İZLE

Rize'nin Çayeli ilçesinin düşman işgalinden kurtarılışının 89. yıldönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

A+A-

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan ve Hükümet Meydanında devam eden törene Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza çakır, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Seyit Ahmet Küçük, Rize Milletvekili eski çevre bakanı İmdat Sütlüoğlu, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Savran, Eski belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Seyit Ahmet Küçük vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı.


 Belediye Başkanı Rıza Çakır, törende yaptığı konuşmada Çayeli’nin kurtuluş savaşında vatanın her tarafında savaştığına vurgu yaptı. Başkan Çakır, asıl düşmanın cehalet olduğunu vurgularken, bunu da eğitimle yeneceklerini, Çayeli'nin asıl kurtuluşunun o zaman olacağını kaydetti.

Tören öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından folklor gösterileri ve resmigeçit töreniyle ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız