1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli'nde uyuşturucu operasyonu
Çayeli'nde uyuşturucu operasyonu

Çayeli'nde uyuşturucu operasyonu

Rize'nin Çayeli ilçesinde birı ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, Limanköy Mahallesi'nde, esrar ve 68 kök kenevir ele geçirildi.

A+A-

Rize'nin Çayeli ilçesinde birı ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, Limanköy Mahallesi'nde, A.Ü'nün ikametinde 5 kilo 300 gram kubar esrar, bahçesinde ise 68 kök Hint keneviri ele geçirdi. A.Ü. ve Ş.D'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Çayeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yapmış olduğu istihbarı çalışmalar ve tarassut faaliyetleri neticesinde A.Ü. (60) isimli şahsın evine şok bir baskın düzenlenerek A.Ü'nün evinde yapılan aramada toplam 6 kilo 700 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen A.Ü ve birlikte yaşadığı Ş.D. tutuklanarak Trabzon Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Çayeli emniyeti daha önceki operasyonlarda da alıcı kılığındaki görevli polis memuruna para karşılığında esrar satmak isteyen Z.K. isimli şahıs yakalamış ve üzerinde yarım kilo esrar maddesi bulmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız