1. HABERLER

  2. ÇAYELİSPOR

  3. Çayeli'ne spor kompleksi yapıyor
Çayeli'ne spor kompleksi yapıyor

Çayeli'ne spor kompleksi yapıyor

Rizeli işadamı Atıf Ketenci, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oğlunun adına doğum yeri olan Çayeli ilçesinde bir spor kompleksi yaptırıyor.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rizeli hayırsever iş adamı Atıf Ketenci bir süre önce 19 yaşındayken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Cem Ketenci’nin adına memleketleri Rize’nin Çayeli ilçesinde bin 100 metre kare alan üzerinde 3 katlı bir spor kompleksi inşa ettiriyor.

Hayırsever işadamı Atıf Ketenci bugün konuyla ilgili olarak protokol imzalamak üzere Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Rize Valiliği Salonu’nda bir araya geldi. Protokol imza töreninde Rize Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Çayelispor Kulüp Başkanı Mustafa Baltacı da bulundular.

30530

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu yaptığı konuşmada Rize’nin nüfusu düşük ama nüfuzu büyük bir kent olduğunu belirterek, “Rize gibi yetişmiş nitelikli insan sayısının başka bir ilde olduğunu sanmıyorum. Bu şehrin yetiştirdiği insanlar ülkemizde çok önemli noktadalar ve şehirlerini unutmuyorlar. Rize’de yetişmiş olmanın bedelini de Rize’ye karşı fazlası ile ödüyorlar. Onlara müteşekkiriz” diye konuştu.

Ketenci ise Çayelili sanatçı Servet Çomoğlu’nun “para derdi, pul derdi, aş derdi, ilim derdi, genç yaşta bizi gurbete itti” şiiri ile konuşmasına başlayarak, “Yıllarda sonra Allah nasip etti. Doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet ediyorum. Bunun mutluluğu ve onuru içerisindeyim” dedi.

30531

Protokol imzasından sonra Çayeli Spor Kulüp Başkanı Mustafa Baltacı yanında getirdiği üzerlerinde adları yazılı olan 53 numaralı Çayelispor formalarını Hacımüftüoğlu ve Ketenci’ye hediye etti.

Bu hediyenin “Çayelispor aradığı forvetleri buldu” şeklinde yorumlanması, protokolün imzalandığı salonda gülüşmelere neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız