1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli'nin modern şehir ideali
Çayeli'nin modern şehir ideali

Çayeli'nin modern şehir ideali

Çayeli Belediyesinin uğraşıları neticesinde Karayolları tarafından yapımı tamamlanan şehiriçi geçişinde yapılan düzenlemeler kente modern bir hava verdi.

A+A-

Çayeli İlçesi'nde iç yolun tamamen yenilenmesiyle beraber bitirilme aşamasındaki tretuvarların ardından refüj düzenleme çalışmaları ile ilçe şehir geçişi modern bir görüntüye kavuşturuldu.
Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır’ın uzun uğraşıları sonucu ilçe şehir içi 3 kilometrelik yolun alt ve üst yapısıyla tamamen yenilenmesinin ardından bozulan ve kullanılmaz hale gelen yaya tretuvarları da bütünüyle yenilendi.
Orta refüjde 340 adet top akasya ağacının dikilmesi ile beraber elektrik direklerinin bir tarafının belediye amblemi diğer tarafının da Türk Bayraklarıyla süslenmesi şehir içi geçişini modern bir görüntüye kavuşturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum