1. HABERLER

  2. ÇAYELİSPOR

  3. Çayelispor, terfi maçları için gitti
Çayelispor, terfi maçları için gitti

Çayelispor, terfi maçları için gitti

Çayelispor, 3. lige terfi maçlarına katılmak için Samsun'a gitti. İlçede Çayelispor kafilesini uğurlama töreni yapıldı.

A+A-

Hükümet meydanında yapılan uğurlama törenine belediye başkanı Rıza Çakır, Çayelispor başkanı Mustafa Baltacı ile taraftarlar katıldı.

Belediye Başkanı Rıza Çakır, futbolculara yaptığı konuşmada, Çayelispor'un centilmence, birlik ve beraberlik içerisinde Rize'de şampiyon olduğunu belirterek, ''Bugünden itibaren sadece Çayeli'ni değil, bütün Rize'yi temsil ediyorsunuz. Bütün Rize'nin gönlü ve duası sizinledir. Centilmenliğiniz, birlik ve beraberliğiniz devam ettiği müddetçe inşallah Rize'mizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz." şeklinde konuştu.

Başkan Çakır, Samsun'daki terfi maçlarına giderek takıma moral motivasyon sağlayacaklarını da sözlerine ekleyerek, "Bizler her şeyimizle sizlerin yanınızdayız. İnşallah maçlarınıza da katılacağız. Başarılarınıza başarılar katmanızı diliyorum'' dedi.

Belediye Başkanı Baltacı ise Çayelispor'un grubunda birinci olup bir üst gruba katılmaya hak kazanacağına yürekten inandığını ifade ederek, ''Bütün Çayelili hemşehrilerimize desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Çayeli'nde ve dışarıdaki bütün hemşehrilerimizi Çarşamba günü Samsun'daki maçımıza bekliyoruz. Bizleri orada yalnız bırakmasınlar'' diye konuştu.

Çayelispor, 3. lige terfi maçlarında ilk müsabakasını Çaykaraspor ile 29 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum