1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayelispor 4-2 kazandı
Çayelispor 4-2 kazandı

Çayelispor 4-2 kazandı

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grup 18. hafta maçında lider Çayelispor, evinde 2-0 geri düştüğü maçta Rize İl Özel İdare takımını 4-2 mağlup ederek yoluna devam etti.

A+A-

Çayeli ilçe Stadında oynan müsabakaya Rize İl Özel İdarespor hızlı başladı ve 19 ve 42'nci dakikalarda Alperen Gündoğdu'nun ayağından bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Yediği ikinci golden iki dakika sonra 44. dakikada Nevres Demir ile Çayelispor karşılaşmayı 2-1'e getirdi. Attığı golden sonra rakip kaleye baskısını artıran Çayelispor 44+1'de Halil İbrahim Cenik ile beraberliği, 46+3'de de Cemal Doğu ile 3-2'lik üstünlüğü yakaladı.

İlk yarıda başka gol olmayınca Yeşil beyazlı ekip ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı.

Karşılıklı pozisyonlarla geçilen İkinci yarının son dakikalarında Çayelispor 84'de Muhammed Ali Yılmaz ile bulduğu golle karşılaşmayı 4-2'ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Çayelispor müsabakadan 4-2 galip ayrıldı.

cayel.jpg

Çayelispor bu sonuçla puanını 40'a yükselterek liderliğini devam ettirirken önümüzdeki hafta Bayburt Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Rize İl Özel İdarespor ise 16 puanda kaldı ve önümüzdeki hafta evinde Serhat Ardahan ile karşılaşacak. (Halil İbrahim Saklı)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum