1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. ÇAYELİSPOR ŞAMPİYON
ÇAYELİSPOR ŞAMPİYON

ÇAYELİSPOR ŞAMPİYON

Şevki Tonyalı Çayelispor'un 30 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirdi. Evinde Ardahan'ı 1-0 mağlup eden Smart Holding Çayelispor bitime 1 maç kala şampiyon oldu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta bitime 1 hafta kala lider Smart Holding Çayelispor, evinde oynadığı maçta Serhat Ardahanspor'u 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 

cayelispor8.jpg

Maçın 41. Dakikasında Murat Perker meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve 3 puanı alan Çayelispor matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyerek 30 yıl sonra TFF 3. Lig'e yükseldi.

sevkihoca.jpg

Teknik Direktör Şevki Tonyalı'ının ligin 4. haftasında 7. sırada devraldığı takım, üst üste aldığı galibiyetlerle liderliğe yükseldi ve son haftaya kadar devam ettirdiği bu başarısını şampiyonluk ile taçlandırdı.

cayelispor7.jpg

30 yıl önce küme düşen ve profesyonel liglerden uzak kalan Çayelispor, daha önce 3. Lig'de 2 kez şampiyonluk yaşayan ve Pazarspor'u 2. Lig'e yükselten Şevki Tonyalı ile 30 yıllık bu hasrete son vererek yeniden 3. Lig'e yükseldi.

cayelis1-001.jpg

cayelispor6.jpg

cayelispor5.jpg

cayelispor4.jpg

cayelisporsevkitonyali3.jpg

cayelisp2.jpg

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum