1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayelispor son virajda 5 puan önde
Çayelispor son virajda 5 puan önde

Çayelispor son virajda 5 puan önde

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çayelispor, bitime 8 hafta kala en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini devam ettirdi.

A+A-

Şevki Tonyalı’nın 7. sırada devralıp liderliğe taşıdığı ve bir anda kendisini şampiyonluk potasında bulan Smart Holdin Çayelispor, son 8 haftaya girilirken 40 puanla liderliğini devam ettiriyor.

cayelimeydan.jpg

En yakın rakibinin 5 puan üstünde olan Çayelispor, kalan maçlarını da kayıpsız kapatarak Çayeli halkının şampiyonluk özlemini sona erdirmeyi hedefliyor.

cayelimeydan2.jpg

Pazarspor’u 3. Lig’de 2 kez şampiyon eden ve 2. Lig’e yükseltme başarısı sağlayan teknik direktör Şevki Tonyalı bu kez de aynı başarıyı komşu ilçe takımı Çayelispor ile başarmak istiyor.

sevkitonyali-002.jpg

Tonyalı, hedefe kilitlendiklerini ifade ederek, “Sezonun sonuna 8 hafta kaldı. Bir hafta dinleneceğiz. 3 içerde 4 dışarda 7 final maçımız kaldı. 5 puan fark bizi gevşetmeyecek. Her maçı bir final havasıyla oynayacağız. Camiamız, ekibimiz hep birlikte bu inançla mücadele ediyoruz. Rehavete kapılmadan çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Sonunda da Allah’ın izniyle bir büyük özlemi sona erdirerek şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” dedi.

skorlar.jpg

puan-008.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum