1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayelispor Tonyalı ile adım adım şampiyonluğa gidiyor
Çayelispor Tonyalı ile adım adım şampiyonluğa gidiyor

Çayelispor Tonyalı ile adım adım şampiyonluğa gidiyor

Çayelispor en yakın rakibi Doğubeyazıt FK ile oynadığı zorlu maçı 2-1 kazandı ve liderlikten sonra gözünü şampiyonluğa dikti.

A+A-

Ligin önemli müsabakasında Çayelispor evinde, en yakın rakibi Doğubeyazıt FK ile karşılaştı. 28 puanda olan iki takımın müsabakasında kazanan Çayelispor oldu.

Şevki Tonyalı'nın hocalığa getirilmesiyle 7. sıradan liderliğe uzanan Çayelispor, evinde oynadığı maçta şampiyonluğun iddialı takımı Doğubeyazıt'ı 2-1 yenerek büyük bir engeli daha aşmış oldu.

Maça Çayelispor; Enes, Barış Pune, Bayram, Barükkaya, Hakan, Oğuzhan, Oktay, İlyas, Nevres, Halil İbrahim, Muhammed Ali 11’i ile çıkarken rakip Doğubeyazıt FK; Emrullah, Hasan, Ahmet, Doğukan, Barış, Yunus Emre, Enes, Yusuf, Ahmethan, Demhat, Eray 11’i ile başladı.

29. dakikada Çayelisporlu oyuncu ceza alanı içerisinde yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına yeşil beyazlı takımın golcü oyuncusu Halil İbrahim geçti ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne 
45+5’inci uzatma dakikasında konuk Doğubeyazıt FK uzun topta kontra atakta Çayelispor defansını eksik yakaladığı pozisyonda Barış ile golü buldu ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.
65. dakikada Çayelispor Nevres ile atağa kalktığı pozisyonda, bu oyuncu ceza alanın dışından kalecinin ters köşesine güzel bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.
Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabakayı Çayelispor 2-1 galip tamamlayarak liderlik yolunda en yakın rakibini mağlup etti. 
Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI

417424016-406131245275528-4167631415953614488-n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum