1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayelispor yönetimi Tonyalı ile anlaşamadı
Çayelispor yönetimi Tonyalı ile anlaşamadı

Çayelispor yönetimi Tonyalı ile anlaşamadı

Çayelispor'da 30 yıllık özleme son vererek takımı şampiyonluğa yükselten Teknik Direktör Şevki Tonyalı ile yeni sezonda maddi konularda anlaşmaya varılamadığı için yollar ayrıldı. yeni Hoca Pazarspor'dan ayrılan Taşkın Güngör oldu.

A+A-

3. Lig'e yükselen Çayelispor'da teknik direktör Şevki Tonyalı ile yapılan görüşmelerde sonuca varılamayınca yollar ayrıldı.

Çayelispor'dan yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Şevki Tonyalı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Şevki Tonyalı ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Edinilen bilgilere göre Çayelispor yönetiminin maddi konularda Tonyalı ile anlaşamadığı öğrenildi.

Tonyalı'ya teşekkür eden Çayelispor yönetimi, yeni hoca olarak ise Pazarspor'dan ayrılan Taşkın Güngör ile el sıkıştı. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz Teknik Direktör olarak Taşkın Güngör ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olsun" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum