1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayelispor'a muhteşem karşılama
Çayelispor'a muhteşem karşılama

Çayelispor'a muhteşem karşılama

Görele deplasmanından 3 puanla dönen ve şampiyonluk yolunda son viraja giren Çayelispor'u taraftarlar kentte büyük bir coşkuya karşıladı

A+A-

Çayeli'nde şampiyonluk heyecanı zirve yaptı.

cayelis6.jpg

Görelespor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek son 3 haftaya girilen ligde en yakın rakibine 8 puan fark atan Smart Holding Çayelispor, taraftarlar tarafından şehir merkezinde "şampiyon" sloganları ile karşılandı.

cayelis5.jpg

30 yıllık profesyonel lig özlemini bu sezon sona erdirmesine ramak kalan Şevki Tonyalı'nın talebeleri, coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. 

cayelis4.jpg

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çayelispor, bugün Görelespor’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

cayelis3.jpg

Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 23. hafta maçında Görelespor’a konuk oldu. Çayelispor hakemin ilk düdüğünü çalmasından 30 dakika sonra Muhammed Ali Yılmaz, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Maçın 35. dakikasında gelişen Çayelispor atağında İsmail Özoğlu, attığı gol ile farkı 2’ye çıkartarak ilk yarı sona erdi. Maçın son dakikalarında Halil İbrahim Çelik’in golüyle Çayelispor skoru 3-0’a getirdi.

cayeli2-014.jpg

Maçın hakemi son düdüğü çalması ile taraftarlar ve Çayelispor ekibi büyük bir coşku yaşadı. Rize’ye dönen Çayelispor, burada şampiyon gibi karşılandı.

cayelis1.jpg

Taraftarlar ve yeşil-beyazı ekip Çayeli’nde kutlamalara devam ediyor. Çayelispor gelecek haftayı BAY geçecek. Çayelispor’un en yakın rakibi olan 1926 Bulancakspor 47 puan ile şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Bulancakspor sahasında Rize Özel İdarespor maçında puan kaybetmesi halinde Çayelispor şampiyonluğu matematiksel olarak da garantileyecek ve TFF 3. Lig'e yükselecek.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum